Kontakt:

Krásnohorská Dlhá Lúka 181

Krásnohorská Dlhá Lúka

04945

Slovensko

tel.: +421908981617      tel.:+421908724815


Zuzka szálláshely.

 

A Zuzka szálláshely Várhoszúrét Községben található 5 km a járási székhelytöl Rozsnyó városától.

 A turista száló a tetötér beépítésel lett kialakítva. Az epület földszinti részében élelmiszer üzlet és vendéglö található.

 A száláshelyre külön bejárat van az udvaról a teraszon keresztül. 3 ketö ágyas szoba és 1 négy ágyas szoba  széthúzható rekamiéval ál a vendégek rendelkezésére. Szükség esetén a két ágyas szobákba is lehet pót ágyakat elhelyezni. A vendégek rendelkezésére ket fürdöszoba van zuhanyozó sarokkal és  WC- vel melyek a folyosón találhatók.

 A száláshelyen van 1 társalgó televízióval, rádióval és konyha sarokkal. A konyha sarokban komplet konyha felszerelés, 1 kétplatnyis rezsó, mikrohulámú sütö, vízforaló kana és hutö szekrény¨ál a vendégek rendelkezésére.

A épület meleti kertben tetövel rendelkezö altán van grilézéshez alkalmas tüzhelyel. A tetö melet hinta és csúzda van a gyerekeknek. A száláshelyröl szép kilátás van a  falu felet magasló hegyláncra. Kb 6 km található Krasznahorka várlja község a híres Krasznahorkai váral, és a  Andrásy Franciska mauzóleumal

Kb 10 km található Betlér község ahol az eredeti szépségében megmaradt vadász kastély található mely szintén az Andrásy család tulajdonában volt. Rozsnyó városában található a régi kocka alakú Bányászok fötere szép templomokal és a középen ör toronyal, valamint a Bányasz múzeum.

 A falu felet magasló hegyek kiváló leheoséget nyújtanak a turizmus kedvlöinek. A községböl turista úton el lehet jutni a Szilicei fensíkra.Várhoszúrét határában található a híres Krasznahorkai csepkö barlang  melyben Európa  legmagasab csepkö képzödménye található. Lb 1,5 km a községtöl található a Hárskúti vonat álomás, és 3 km a Hárskút község meleti keresztezödésen autóbusz megáló van Kassa irányába és Barka község irányába. A Kassa  felé vezetö úton található a Tornai vár romjai és pár kilométere Szepsi városától található a Jászói barlang. Barka községen keresztül el lehet jutni autóval vagy biciklivel a Szádelöi völgybe, mely szép természetel, tiszta hegyi levegövel  és gazdag növény és álatvilágal rendelkezik. A barlangok kedvelöi még a rozsnyói járásban megtekinthetik a Gombaszögi csepkö barlangot, a Domicai csepkö barlangot a Dobsinai jégbarlangot, valamint az Ochtinai aragonit barlangot.

A szálás ára téli idöszakban    12,- Eur 1 személyre 1 éjszakára,

nyári idöszakban 10,- Eur 1 személyre l éjszakára

gyerekeknek 10 éves korig 8,- Eur 1 éjszaka

                    töb mint 3 éjszakai szálás foglalás esetén 10 % kedvezmény.